Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивРуските власти решиха да не продължават въздушните

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивРуските власти решиха да не продължават въздушните
Коментари Харесай

Русия ще отвори небето за полети, заобикалящи Беларус

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Булфото, списък

Руските управляващи взеха решение да не не престават въздушните войни с Европейски Съюз, откакто европейските превозвачи започнаха да летят към Беларус в отговор на насилственото кацане на полет на Ryanair.
В четвъртък вечерта чиновниците на Росавиация се събраха на незабавна среща, където разискаха по какъв начин да се оправят с европейските полети, които желаят позволение за влизане в съветското въздушно пространство, написа finanz.ru.

На двама от тях беше отказано - полетът Виена-Москва от Austrian Airlines и полета Париж-Москва от AirFrance - откакто самолетните компании трансформираха маршрута и желаеха нови направления заради смяна в граничния пункт.
В близко бъдеще съветската страна ще даде позволение за идването на полети на европейски компании по различни направления, сподели източник, непосредствен до транспортното министерство, пред РБК. Един от анулираните полети - от Виена до Москва - към този момент получи зелена светлина.

Междувременно Федералната организация за въздушен превоз разгласява публично уведомление, в което предизвести, че европейските превозвачи не би трябвало да чакат бързи решения.

„ Когато променяте авансово утвърдените направления от / до точки в Европа към / през въздушното пространство на Русия, би трябвало да се вземе поради вероятното увеличение на времето, належащо за довеждане докрай на процедурите за приемане на позволение за идване, тръгване и пренос през въздушното пространство на Руската федерация “, цитира изказването на организацията Интерфакс.

Росавиацията изясни закъсненията при издаването на разрешителни с " увеличение на общия брой поръчки от самолетните компании ". Същата позиция беше повторена на брифинг в петък от прессекретаря на президента Дмитрий Песков. „ Когато самолетите на самолетните компании, които летят към Беларус, изискат да влязат в разнообразни, а не контрактувани точки, пораждат механически проблеми “, сподели той, добавяйки, че в този случай стоп е „ неминуем “.

Източници на The Bell на авиационния пазар не имат вяра в формалната версия. Координация на нов маршрут При естествени условия утвърждението на нов маршрут в никакъв случай не се проточва за един ден, споделя един от тях.
Ограниченията за влизане във въздушното пространство на Русия са политическо решение, сподели източникът.

Един от тях обръща внимание на друго анулация - полетът на Аерофлот до Вилнюс, плануван за 28 юни. Маршрутът на полета постоянно е прекосявал над територията на Беларус. На 24 май Литва разгласи, че няма да одобри самолети, пресичащи въздушното пространство на Беларус. Аерофлот не е трансформирал маршрута, а вместо това е отменил полета, сподели източникът на Bell.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР